Лекарите во знак на револт му ги вратија благодарниците на министерот Беким Сали

Денес напладне почна протестот на матичните лекари на кој присуствуваа над двеста здравствени работници – матични лекари, стоматолози, специјалисти, медицински сестри и лаборанти. На протестот зборуваше...