Зеленски за Си-ен-ен: Не ја „треснав“ вратата за мировни преговори со Русија

Украинскиот претседател, Володимир Зеленски, изјави дека не ја „треснал“ вратата за потенцијалните мировни преговори со Руската Федерација. „Не ја треснав вратата. Реков дека ќе бидеме подготвени...