Османи: Од Бугарија, за жал, немаме охрабрувачки сигнали за нова влада

Каналите за комуникацијата за надминување на спорот остануваат отворени, иако вестите од политичката сцена во Бугарија не се охрабрувачки, изјави македонскиот министер за надворешни работи, Бујар...