Сијарто за „Ле Монд“потврдува дека Груевски бил пренесен со унгарско дипломатско возило

Шефот на унгарската дипломатија Петер Сијарто за париски „Ле Монд“  ги повтори условите како Никола Груевски добил азил, но не ја открива содржината на барањето, пренесува...