Маричиќ – Фрагојанис: Грција денес е силен лобист за нашата интеграција во ЕУ

Заменик претседателот на Владата за европски прашања, Бојан Маричиќ, беше домаќин на средбата со заменик министерот за надворешни работи, за економска дипломатија и отвореност на Република...