Јанушев: ВМРО ДПМНЕ победи во Ѓорче Петров, Радовиш, Лозово, Могила, Илинден

Генералниот секретар на ВМРО ДПМНЕ Игор Јанушев на прес конференција кажа дека на изборите победува нивниот кандидат за претседател Гордана Силјановска Давкова. „Од обработени 43 проценти...