Албанија ги укина царините за стоките од Северна Македонија, Србија и Косово

Албанската Влада денеска одлучи да ги укине царините за стоки со потекло од Северна Македонија, Србија и од  Косово, кои минуваат преку албанските гранични премини, пренесува  Јуроњуз Албанија....