Алаѓозовски: Ќе се отстранат понижувачките формулации за уметниците

Министерот за култура Роберт Алаѓозовски денеска коментирајќи ги барањата што Синдикатот на културата ги упати до неколку министерства, во врска со положбата на врабоботените во националните...