Синот на вториот возач на автобусот за БНТ: Телото на татко ми било пронајдено во кабината за спиење

Телевизијата открива дека Кадрим Мемеди е името на вториот возач, а неговиот син Бесар ексклузивно за БНТ изјави дека телото на неговиот татко било пронајдено во...