Атлетика: Нигеријка остана без перика при скок во далечина (Видео)

Несекојдневниот настан на Блесинг Окагбаре (28) се случи во првата серија во натпреварот во скок во далечина за рамки на митингот во Осло во рамки на Дијамантската лига. Промената на имиџот што беше тајна за неа и нејзиниот стручен штаб стана хит на интернет