Скринингот кај учениците нема да продолжи велат здравствените власти

Скринингот во училиштата нема да продолжи. Нема потреба да продолжи скринингот кај учениците, рече министерот за здравство Беким Сали, посочувајќи дека согласно добиените резултати од скринингот...