Димишкова поднела оставка до Латас од претседателската функција во МАН

Претседателката на Македонската асоцијација на новинари (МАН), Слаѓана Димишкова, кон крајот на октомври, до генералниот секретар на Асоцијацијата, Драган Павловиќ – Латас, поднела оставка од функцијата,...