Јовановска за НоваТВ по враќањето од Украина: Сознанието дека на 700 метри има војници кои може да припукаат, беше застрашувачко

Во источниот дел, во регионите Доњецк и Луганск се гледаа трагите од воените дејствија, се гледаа и економските штети, се гледаше дека доста од жителите се...