Ковачевски: СДСМ ќе доживее трансформација во начинот на работа и организацијата

„Новиот лидер на Социјалдемократскиот сојуз, Димитар Ковачевски, во интервју за Слободен печат истакна дека и покрај различните ставови или несогласувања кои впрочем претставуваат суштина на демократијата,...

Совет на честа: Слободен печат не го нарушил угледот на Иванов

Советот на честа при ЗНМ констатира дека се неиздржани наводите на Кабинетот на Претседателот за тоа дека објавената фотомонтажа го нарушува угледот на институцијата Претседател и ги омаловажува одликувањата и признанијата на државата