Диме Спасов ги вратил парите што ги потрошил од службената картичка

Поранешните функционери почнаа да ги враќаат парите што ги потрошиле противзаконски. На сметката на Агенцијата за вработување легнале 143 илјади денари, објави 24Вести. Директорката Јовановска вели дека парите...