Трите прашања на Ременски до директорот на Агенцијата за вработување

Денеска кога судија осуди лице на казна затвор за осум тегли ајвар, незамислива е леснотијата и силеџиството врз законите што се обидувате да го направите за да ја избегнете одговорноста, рече Ременски.