Адвокатот на Боки 13: Снимките од „Ла Верита“ не се автентични

Самостојна интерпретација е дека стануваа збор за разговори меѓу Јордан Камчев и Бојан Јовановски. Тоа не може да се утврди. Нелегална снимка не може да се користи како доказ врз кој ќе се заснова пресудата“, реагираше адвокатот Дуковски