Средношколците очајни: Сакаме да учиме, не не интересира што преговараат Синдикатот и Министерството

Како средношколци не не интересира што преговараат СОНК и МОН, но гледаме дека ние губиме од оваа ситуација, рече претседателот на Сојузот на средношколци, Лука Павиќевиќ...