Во Скопје изречени казни за 118 сообраќајни прекршоци, најмногу за брзо возење и паркирање, но и за зборување на мобилен

МВР соопшти дека засилените акциски контроли продолжуваат На територијата на град Скопје вчера сообраќајната полиција изрече вкупно 118 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената...