Гостиварец ја удирал сопругата и со нозе по телото и главата, па ѝ го земал мобилниот телефон и парите

Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен предлог против едно лице за кривично дело – Телесна повреда од член 130 став 2 во врска...