Да се зајакне пост ковид рехабилитацијата, алармираа лекари на денешната трибина на ВМРО-ДПМНЕ

Истакнати лекари дебатираа на тема „Состојбите во здравството“ на денешната трибина која што се одржа во просториите на ВМРО-ДПМНЕ. Македонското здравство во текот на пандемијата се...