Устоличувањето на митрополитот Јоаникиј во манастирот Цетиње на 5 септември-настан со висок безбедносен ризик ?!

Црногорскиот премиер Здравко Кривокапиќ за денеска закажа седница на Советот за национална безбедност, на која, како што е најавено, ќе се разговара за безбедносната состојба во...