Најчевска поднесе оставка од Советот за реформи во правосудството

Професорката Мирјана Најчевска поднесе оставка како член на Советот за реформи во правосудството. За нејзината одлука писмено го известила Министерството за правда и останатите членови. -Изминатиот...

Калајџиев си поднел оставка од Советот за реформи во правосудството

Професорот по Казнено процесно право на Правниот факултет во Скопје, Гордан Калајџиев, пред десетина дена поднесе оставка од членството во Советот за реформи во правосудството, објави...