И покрај скапата струја некои семејства се уште копаат криптовалути, злоупотребувајќи ги буџетските субвенции

И покрај енергетската криза, некои семејства се уште прават за 100 проценти повисоки сметки за електрична енергија, што укажува на копање криптовалути, беше објавено денес по...