Советниците од СДСМ бараат Арсовска да одговори, кој и по кој основ му платил на Георгиевски за озвучувањето за Нова година?

Откако Петар Георгиевски – Камиказа призна дека добил 14.000 евра за озвучување на прославата на новогодишната ноќ на плоштадот, на ред е Данела Арсовска да излезе...