Во ДИК досега се пријавиле 2571 спорни гласачи

Заклучно со денеска, 06.08.2016 година, до 12:00 часот, до Државната изборна комисија се пријавиле вкупно 2571 граѓани чиишто записи во Избирачкиот список по извршените вкрстени и теренски...