Вицепремиерот за борба против корупцијата Љупчо Николовски на работен состанок во Брисел со Директорот на канцеларијата на ЕК за борба против измама Вили Итала

Заменикот на претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски, денеска во рамки на работна посета на...