МФ: Британски инвеститори разгледуваат можност за влез во енергетски и инфраструктурни проекти во земјава

Можности за влез на британски инвестиции во крупни проекти од областа на енергетиката, инфраструктурата и животната средина се во фокусот на интерес на посетата на Мартин...