Германските инвеститори побарале во предлог законот за недела неработен ден, да се вметне уредба со која прецизно ќе се регулира законот

Директорот на Делегацијата на германското стопанство во земјава, Патрик Мартенс со допис до медиумите извести за две средби што ги остварил изминатата недела. Едната со министерката...