Фатен мажот кој држеше заложници во автобусот на српскиот превозник „Ласта“- ќе биде обвинет за обид за убиство

Триесет годишниот српски државјанин Фахрудин К. од околината на Пријепоље кој е уапсен доцна синоќа во Германија поради сомнеж дека држел заложници во автобусот на „Ласта“,...