Вулин во друштво на Спасовски во Старо Нагоричане: Секогаш ќе може да сметате на нас

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски заедно со неговиот српски колега Александар Вулин попладнево престојуваа во Старо Нагоричане, каде е локализиран пожарот што беснееше во текот...