Коњановски: Да си дадеме шанса Битола да биде урбан град-изјави кандидатот за градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата

Мои битолчани, мои сограѓани, јас сум еден од Вас. Човек кој целиот живот го поминав во Битола. 30 години грижејќи се за Вашето здравје како лекар научив...

Сугарески: Го имаме концептот „Најдоброто за мојата општина“, со кој Прилеп прераснува во посакувано место за живеење

Борбата за развиен и подобар Прилеп, секогаш била и ќе биде поголема од партиската, етничката, верската или било која друга припадност. Во деновите на оваа изборна...