Технички изменетата иницијатива за гласање (не) доверба на Владата без дваесетина пратеници од претходната, стигна во Собрание

Претставници на партиите обединети околу иницијативата за гласање (не) доверба на владата, денеска пласираат информации дека со технички изменета иницијатива , ќе пробаат да ја срушат...

Првото противпожарно возило стигна за шест минути – Град Скопје ги демантира обвинувањата од ВМРО-ДПМНЕ

Во гаснењето на пожарот учествуваа 20 пожарникари коишто пожарот го ставија под контрола. Нивната брза реакција не дозволи да има жртви или повредени, туку само материјална...