Стоев од Вархеји: Очекуваме од Република Северна Македонија јасни гаранции

Министерот за надворешни работи на Бугарија, Светлан Стоев имаше двострани разговори со еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји како и со министерот за  надворешни работи,...