Вечерва на „Охридско лето“ концерт на кларинетистот Стојан Димов и Дино Имери на пијано

Вечерва продолжува музичката програма на „Охридско лето“ со концерт на домашните уметници, Стојан Димов на кларинет и Дино Имери на пијано. Стојан Димов завршува основно и...