3,4 милиони евра поддршка од германската влада за 29 фирми – членки на Комората за дуалниот модел на образование

29 фирми – членки на Стопанската комора на Северна Македонија,преку Коморскиот инвестициски форум, во кој ко-претседатвач е претседателот Бранко Азески, ќе добијат грант од околу 3,4...