Објавени листите со примени студенти во студентските домови, аплицирањето за бруцошите почнува од понеделник

Резултатите од Конкурсот за прием на студенти запишани на додипломски студии во државните студентски домови и други објекти за сместување за студиската 2021/2022 година, а кои...