Издвоени над 20 милиони евра за студентските домови, реконструкцијата почнува напролет

Од годинава започнува реконструкција на сите државни студентски домови. Проектот е вреден околу 20 милиони евра и се очекува целосно да финализира за 30 месеци. Директорот...