Телевизискиот канал „Ал Џезира“ ги сублимира руските реакции за воената интервенција во Украина

Телевизискиот канал Ал Џезира пренесува дел од реакциите и ставовите на русите и на руските институции за воениот напад на нивната земја врз Украина. Официјалната линија...