МТСП: Со преку 236 милиони денари се поддржани нови 1.223 вработувања

Oд Министерството за труд и социјална политика соопштуваат дека денеска ќе се изврши првата исплата во износ од 28,5 милиони денари за веќе склучените договори за мерката „Вработување и раст на правни субјекти“