Создадени се услови за Кривичен да им одреди притвор на пратениците

Откако Собранието едногласно изгласа да им се одземе имунитетот на пратениците Крсто Мукоски, Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска, Љубен Арнаудовски, Љупчо Димовски и Сашо Василевски, создадени се...