Жителите на Тафталиџе ќе бараат месен референдум за одбрана на паркот

По целодневниот пикник организиран денеска во паркчето, жителите најавуваат дека од утре ќе побараат советот на општината да овозможи месен референдум со цел да се докаже дека граѓаните тука не би сакале уште една зграда