Американска Тајна служба: Украдени речиси 100 милијарди долари од фондови за помош на пандемијата

Речиси 100 милијарди долари се украдени од американските програми за помош на бизнисите и луѓето кои изгубија работа за време на пандемијата на коронавирусот, соопшти американската...