Чаусидис: Не е променета состојбата во новинарството и со новата власт

Претседателката на Синдикатот на новинари и медиумски работници, Тамара Чаусидис, во Студио на НОВА објаснува со какви предизвици се соочуваат новинарите. Неизвесноста за работното место, малите...