Претседателката на Синдикатот на новинари и медиумски работници, Тамара Чаусидис, во Студио на НОВА објаснува со какви предизвици се соочуваат новинарите. Неизвесноста за работното место, малите плати, притисоците се само дел од секојдневието на новинарите во Македонија, вели Чаусидис.