Пратениците расправаа Тања Васиќ да биде уставен судија, опозицијата, пак, побара кандидатите да дојдат во Собранието

Комисијата за прашања на изборите и именувањата денеска ја продолжи расправата за утврдување предлози за уставни судии, а по двочасовна дискусија седницата на која се расправаше...