„Roaming free“: Од 1 јули ќе нема тарифи за граѓаните на шесте земји од Западен Балкан

Инспирирани од Европската Унија (ЕУ), воспоставивме и создадовме средина во која граѓаните на земјите од Западен Балкан ќе можат безбедно да ги користат своите мобилни телефони...