За Монструм, СЈО го чека Законот за заштитени сведоци

„Јас слушнав еден разговор помеѓу двајца протагонисти, маж и жена. Едниот вели „Таму ништо не е најдено, не е оставена никаква трага, но јас имам план”. Другиот прашува „Кој е планот” a овој одгoвара „Не можам по телефон да ти кажам”, изјави неодамна Бедри Ајдари брат и татко на обвинетите за случајот Монструм