Случај ЈСП: За Чушков не е незаконски што фирмите се на иста адреса

Повеќе медиуми вчера објавија дека две штотуку формирани фирми Идкардс и Ит Плус смарт консалтинг минатиот месец добија два тендери од ЈСП во Скопје, вредни околу 200.000 евра, а седиштата им се на иста адреса