Аеродром го раскина договорот со Самсоненко за тениски игралишта

Новото раководство на Општина Аеродром го раскинало договорот за изградба на тениски игралишта со компанијата „Теннис парк“ склучен од претходното раководство. „ Договорот за изградба на...